Jonas Buud´s blogg

Jonas Buud´s blogg

Nästan som julafton

TräningPosted by Zandra Sun, October 05, 2008 09:39:04

Hej

Det är Zandra som skriver, perfekt med en ny blogg där jag också är administatör, då behöver jag ju inte fråga Jonas om lov för att skriva en liten notis här...

I fredags var jag efter jobbet och tränade på F&S när jag kom hem hade Jonas varit till posten och hämtat paket från Asics, de dagarna som Jonas får paket från dem är det nästan som julafton.

Jonas hade iallefall tagit på sig klädder och skor. I detta paket var det ett par tunna långa tights (de han fick i våras gick sönder när vi var i Lövåsen och Jonas har tyckt att det har varit så pinsamt att de gick sönder när han skulle ta av sig dem) samt en tröja som han såg när vi var på Runner´s store, det var en Asics med windstoper. Sedan gick han runt i tightsen och tröjan hela kvällen, igår så gick han runt med tröjan och även nu på morgonen... Tur att han inte har tränat i tröjan ännu. Han fick också två par nya skor ett par skall användas till Hartfort marathon nästa lördag (Racer) och de andra på 100km i Italien i början av november (Trainer) givetvis använder han dem på träning också.

Nu springer Jonas i väg för att träna med HLK och jag skall på F&S idag igen.

Hoppas ni har en bra söndag!

  • Comments(1)//jonas.familjenbuud.se/#post2