Jonas Buud´s blogg

Jonas Buud´s blogg

Orsasjön runt

TräningPosted by Jonas Buud Sat, January 10, 2009 19:43:57
Idag vaknade jag och vädret var så underbart så Zandra skickade ut mig på en långrunda. Sagt och gjort, i med lite frukost och ladda ryggsäcken med lite vätska och fika pengar. Termometern visade -12 grader när jag startade. Jag började med att springa upp till Bergkarlås och sedan vidare på turistvägen mot Orsa, på vägen upp blev det varmt och skönt. Jag gjorde ett stopp på Statoil i Orsa för att köpa lite fika, det blev ett Wienerbröd alá Rune Larsson och lite choklad. Nere i Orsa var det riktigt kallt och det var nästan så att jag fick lov att plocka på min lite extra kläder, men jag hoppade över det. Jag fortsatte mot Våmhus och sedan vidare mot Mora. Hela rundan blev 49,75km. Det känns ganska skönt att man inte har ett tvång att behöva springa 250 meter till för att få ihop 50 km. 


Undertiden så var Zandra och magen ute och vandrade i en timme och tjugo minuter sedan avslutade hon turen med att simma lite i simhallen. Sedan fixade hon kycklingsoppa till mig. Sedan fick hon frisedel att gå och fika med Lotta, under förutsättning att hon skulle ta med sig en semla med hem till mig, vilket skedde. 


I morgon så åker vi till Gävle en vända, jag ska vara i Växjö och arbeta tisdag och onsdag. Räknar med att få springa lite intervaller i hallen där nere.

http://www.ifkmora.se/ok/traningar/jonas/2009-01-10%20Orsasjon%20runt.html

  • Comments(0)//jonas.familjenbuud.se/#post20