Jonas Buud´s blogg

Jonas Buud´s blogg

Sommaren snart avklarad

TräningPosted by Jonas Buud Tue, September 07, 2010 12:46:39

I år blir det inget Lidingölopp för min del. Jag kommer istället att prova på Berlin marathon som går samma helg. Har ju sprungit LL ganska många år utan att riktigt att a fått till det så nu är det dags att prova något annat.

Träningen efter swiss alpinge har rullat på ganska bra utan större problem, ett pass runt Orsasjön har det också blivit. Jag har dock det största fokuset på VM 100Km seare i höst (7 nov). Fokus just nu är på att hålla sig skade fri.

Jag kommer även att åka till Sydafrika i maj nästa år för att springa Comrades, världens största ultralopp (23.000 startande 2010), distansen är 89km. Detta ska bli grymt kul, snacka om att det kommer att bli lätt att träna i vinter med den moroten till våren. Tyvärr så blir ju Stockholm marathon lite lidande av detta.

Träna på nu.

//Jonas från ett Mora i ett underbart väder.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mats Liss Tue, September 14, 2010 09:13:18

Hej Jonas, bra sprunget i Mora Långa. Kul om det går att få igång loppet. Sprang själv långa banan från Östnor någon gång i början på 1980-talet. Sprang Stockholm halvmaran själv och det gick på samma tid som förra året, men lite bättre placering. Får vara nöjd med det.

En fråga också. Ska springa New York maran första gången i höst. Har du några tips hur man lättats tar sig till starten och så?

Mvh

Mats

Posted by Patrick Joyce Thu, September 09, 2010 09:13:25

Jätteroligt att du ska springa Comrades. Loppet har gått i 86 år utan en svensk seger. Det är dags att ändra på det.....