Jonas Buud´s blogg

Jonas Buud´s blogg

Äntligen

TräningPosted by Jonas Buud Thu, October 14, 2010 19:05:42

Idag lyckades jag kila ner foten i min cykelsko. Jag har haft problem med min fot i öven en vecka nu, anledningen är att jag har lyckats skolla min fot när jag tömde ut vattnet ur bastun som vi precis har fått klart. Inte så smart. Jag har ännu inte klarat av att kolla om min vad är återställd, men med lite tur så kanske jag även kan försöka att få ner min skollade fot i ett par springskor på söndagen eller i början på nästa vecka. Kanske inte helt optimal uppladning enför VM på 100KM den 7 november, men nu är det som det är och det är bara att försöka att göra det bästa av situationen. Jag kan även nämna att jag var in på akuten i söndags eftersom att foten var groteskt uppsvälld och de sa att min säsong var över.... Nu är det bara att bevisa motsatsen.

Under denna tiden så har vi även fått lite tillökning i familjen. Vi har fått en Sixten den 6/10, det passade ju utmärk med tanke på alla skador och övriga problem. Det gick i alla fall bra, vilket kanske är viktigare än en skollad fot.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulf Carlsson Sat, October 16, 2010 19:12:48

Stort grattis till lilleman! Klarar du två babyjoggers tro? Och jag häller ännu mera vatten på min "anti-bastu"-kvarn. Lycka till i Gibraltar.

Posted by Jonas Wincent Fri, October 15, 2010 18:12:46

Grattis! Lycka till på VM, hoppas att foten blir bra.

Posted by Günter Gross Fri, October 15, 2010 13:54:29

Grattis till eran nya familjemedlem

Lycka till på VM jag är säker på att du kommer att stå på starlinjen när det är dags.

Posted by Tomas Pinni Fri, October 15, 2010 13:25:55

Grattis till bäbisen! Hoppas foten bättrar sig snabbt/Tomas